kyne.jpg
Kyne Morathin

Kyne Morathin (Toni), un paladín al servicio del mal. La devoción hacia su dios era tan potente que sacrificó durante años sus poderes de paladín oscuro para adquirir el poder de un clérigo. Ha vuelto de la suboscuridad a lomos de un caballo de pesadilla. Ahora el mal es más que su instrumento, es... su esencia.

HAZAÑAS Y DESVENTURAS
Liberar al décimo Caballero de la muerte en la cripta de la Nueva Ermita
Liberar al innombrable
Muerto por sus compañeros, resucitado como Caballero de la muerte
Crear dificultades a la compañía de la Rosa de los Vientos
Ser vencido por el paladín Tearful, el lancero dorado
Aniquilar el ejército de Tearful

CARACTERÍSTICAS
CLÉRIGO (Iyatchu) 12 dual [GUERRERO 9]
Humano nacido en Morathin (Eunurac)
1'70 m, 80 kg, 50 años
Alineamiento: NM
Habilidades a destacar:
Hijo desheredado de noble
Armadura de adamantita
Poderes como caballero de la muerte

PARÁMETROS DE PARTIDA


ESTADO: PJ (décimo par de la Hermandad impía) muerto
AVENTURAS JUGADAS: La búsqueda de Sadrie

OBJETIVOS CUMPLIDOS:
  • Liberar al innombrable
  • Aniquilar al ejército de Tearful

PIRULAS VARIAS:
Montura impía: Nightmare con impedimento especial (no desprende una nube venenosa cuando entra en combate)
Aramdura de adamantita
Poderes de caballero de la muerte

LA LLEGENDA DEL FILL DÍSCOL:


Un estel brillava al firmament el dia en que Kyne va arribar al món, era una tranquil·la nit d’estiu en un petit poble costaner. Kyne era el fill d’un paladí de Helm, un home honorable i just, però per sort o per desgràcia aquest no seria el camí que emprendria el seu fill. Kyne va créixer amb els conceptes d’honor i lleialtat però no consentia rebaixar-se al nivell dels que ell considerava inferiors tal com feien el seu pare o la resta de paladins, hi havia gent que havia estat feta per manar i n’hi havia d’altra que havia estat feta per obeir, va ser per això que en lloc de seguir el camí del seu pare va seguir el camí de la foscor. Va arribar un punt en que les tensions amb el seu pare es van fer insostenibles i va decidir marxar, va ser en un dels seus viatges on va conèixer un grup de cavallers de Iyachtu Xvim, seguidors del fill de Bane, Kyne havia seguit sense saber-ho el mateix camí que aquests cavallers durant tota la seva vida; era per tant només un assumpte de quan el fet que entràs a formar part de l’ordre. En menys d’un any Kyne era un paladí de Iyatchu Xvim.

Va ser durant una aventura en el pla d'Hades on Kyne va trobar la seva montura, una criatura orgullosa com cap altra ha existit mai. Va ser més aquella ella la que el va triar ell i no a l’inrevés, ja que mai es deixaria triar com si fos un animal qualsevol. Aquesta criatura no era un cavall (Iyatchu s’apiadi del qui l’anomeni així), era una nightmare, una criatura d’essència purament maligna i que responia amb el nom de Havoc.

Una nit Kyne va tenir una revelació que li va fer seguir el camí del sacerdoci, ningú sap el que va veure aquella nit, però la visió degué ser impresionant per fer-li canviar de camí.
L’esglesia de Iyatchu va enviar a Kyne a la recerca del temple de Sadrie com tantes altres esglésies van fer, ja que el coneixement que això pot suposar és inimaginable.

MORT I CAIGUDA:

Un cop va trencar el segell, els seus companys de grup es van reunir en secret per a liquidar-lo. Sospitant-ho, va enviar un falcó amb un missatge de concòrdia, que no va tornar mai. Preveient el seu final, va enlairar-se amb la seva montura de malson. Però estava sota observació màgica i no va poder evitar ser sorprès. Tots els seus companys amparats en l'estandard del bé, inclús aquells que no serien mai de bon cor, es va teleportar volant entorn seu. No li va donar temps a treure la seva espasa, i caigué quan la seva montura impia va tornar al seu pla natal, derrotada per la força dels enemics. Aquí va caure i va morir, incinerat i beneït per l'Arctostaphylos, però la seva història, no va acabar aquí...

RETORN DE LES CENDRES I PROFECIA:

Els actes malvats d'en Kyne li van reportar un sucós benefici. I es que la criatura a qui havia alliberat, l'innombrable, va recompondre el seu cos el suficient com per a que li servís. Obtenint-ne la seva paraula d'obediència, va ser imbuit amb poders malèfics i es va convertir en un cavaller de la mort. Els seus precs llavors van ser sentits per Riatzl, deu suprem del Mal. Va perdre el seu estatus de pal·ladí y de la seva montura sagrada però amb els nous poders va donar forma a una antiga profecia: el retorn dels 10 pal·ladins del mal, que farien a Riatzl dominar la terra.

No només tenia el poder il·limitat de destruir, sino que a més cap altre pal·ladí que no fos el desè, podía derrotar-lo. Així va ser com va aniquilar l'excèrcit de seguidors del poderós Tearful, el llancer daurat. Ningú no va poder fer res per aturar-lo, ja que el desè pal·ladí, encara no había estat trobat. Però la profecia es va acomplir quan l'Átane va ser armada el desè pal·ladí. Va ser una lluita aferrissada la dels dos personatges enmig del caos de la batalla entre els pal·ladins de la Santa Germanor i els de la Impia Germanor. Va lluitar amb força i valor, però la seva condició de no-mort va ser la seva feblesa quan Átane va fer servir la seva espasa màgica per a fer-lo enretirar del combat. Incapaç de plantar-li cara, va ser destruit.

La batalla va acabar i la Impia Germanor va ser esclafada. El bé s'havia imposat, però a quin preu? La regió del Purgigath havia estat devastada per sempre i sense remei gràcies als actes malvats d'en Kyne. Penedit pel seu fracàs en la cerca de poder, va retrobar el seu pare al més enllà i va demanar que el perdonés. El seu pare, amb el semblant greu i el cor alegre per primer cop en molts anys, ho va fer. No oblideu la llegenda d'en Kyne: fill, pal·ladí del mal i cavaller de la mort, doncs el món va cambiar degut als seus actes.