kyle.jpg
Kyle Morathin

Kyle Morathin (Toni). Como indica su apellido, este instruido personaje e el hemano del difunto y desaparecido Kyne Morathin. Su rígido código de paladín es su esencia, y con la virtud como telón de fondo, a estudiado magia profana y devota. Tiene todo lo necesario para salir victorioso de casi cualquier situación. Pero, ¿sucumbirá al recuerdo de la sombra de su difunto hermano?

HAZAÑAS Y DESVENTURAS
Rescatar al escudero de Korialstraz
Derrotar a la tríada
Quedarse ciego por mirar al innombrable. Recuperó la vista después.
CARACTERÍSTICAS
CLÉRIGO (Tyr) 14 trial [MAGO 12, PALADÍN (Inquisidor de Tyr, Orden de la sagrada Estrella Radiante) 9]
Humano nacido en Morathin (Eunurac)
1'70 m, 80 kg, 30 años
Alineamiento: LB
Habilidades a destacar:
Poderes de resistencia mental

PARÁMETROS DE PARTIDA


ESTADO: PJ retirado
AVENTURAS JUGADAS: El resurgir de los demonios
OBJETIVOS CUMPLIDOS: Subtrama: La tríada
PIRULAS VARIAS:
En su dibujo se le en su pose habitual de meditación, con su túnica de Tyr.
Tiene un suministro de riqueza casi ilimitado en los almacenes de la ciudad.

LA HISTÒRIA D'UN GERMÀ DIFERENT:

Va ser una nit freda i fosca d'hivern la primera que va veure Kyle, eren temps difícils al feud del seu pare, Lord Morathin, lleial servidor de Tyr, ja que aquell hivern havia estat particularment dur i una gran guerra havia devastat la regió, el castell dels Morathin però, construit feia molts anys al pas dels estels, havia resistit impertubable el fins aleshores imparable avanç de l'enemic, com que el pas dels estels era l'única entrada a la vall dels justos, el feud dels Morathin, era un fortalesa clau per la regió, i s'havia de defensar costàs el que costàs. Aquell any va veure l'acabament de la guerra quan van arribar reforços per mar per acabar amb els invasors.

Kyle era el fill petit de la familia Morathin, el seu germà Kyne, era el primogènic de la família i per tant l'hereu dels Morathin, amb el temps però es va veure que el cor de Kyne no era pur, ell no estimava al poble, i feia el posible per no rebaixar-se al seu nivell, i quan ho feia procurava deixar clar el lloc que ocupava cadascú, Kyle i el seu pare no estaven gens d'acord amb això i amb el temps els dos germans es van anar separant cada vegada més, fins que en Kyne va decidir marxar per seguir el camí del mal, Lord Morathin no es va recuperar mai de la pèrdua del seu fill.
castell.jpg
Housemorathin.jpg
Fortalesa familiar de la familia Morathin.
Escut d'armes de la familia Morathin

Per intentar compensar el mal que va infligir Kyne al seu pare, en marxar per seguir el camí de la foscor, Kyle va entrar a la ordre de Tyr per a ser paladí, va fer tot el que va poder per superar totes les expectatives que es van dipositar en ell, i va entrar en l'ordre dels cavallers del judici sagrat, la més prestigiosa de les ordres de paladins de Tyr, allà va impresionar a tots amb la seva incansable força de voluntat, fet que va fer que amb el temps l'anomenessin inquisidor. Com a inquisidor Kyle va descobrir el mon de la màgia, un món que l'havia fascinat de jove però que havia ignorat per tal de complaure al seu pare. Amb el beneplacit del seu pare Kyle va ingresar en una ordre de mags que mantenia relació amb els inquisidors de l'ordre dels cavallers del judici sagrat, aquests mags creien que la màgia era una eine més de protecció que d'atac, i com a tals eren molt ben vistos dins les ordres clericals. Allà va ser on Kyle va aprendre a estimar la màgia i l'escriptura, els mags van obrir un nou món als ulls de Kyle; però amb el temps ve l'edat i amb aquesta venen les responsabilitats, als 35 anys Kyle no era cap jovençà, i un dia un missatge de la seva mare el va fer tornar a casa. El seu pare estava greument malalt. El cap suprem de l'Església de Tyr va anar al feud dels Morathin per intentar curar al vell senyor, però no hi havia res a fer, ja que Lord Morathin no tenia cap malaltia tangible. El que tenia era canasment, cansament de manar i de viure, de dur-se desil·lusions a la vida, primer la pèrdua del seu fill a la foscor i després veure com l'altre seguia el camí del mags en lloc d'ocupar el seu lloc al costat del seu pare. La darrera voluntat del senyor de Morathin va ser que el seu fill ocupàs el seu lloc i que tornàs a l'Església de Tyr. Kyne va prometre cumplir amb la darrera voluntat del seu pare i va parlar amb el Guardià de la balança de Tyr per entrar a formar part de l'ordre clerical de Tyr, durant els següents anys Kyle va dedicar-se a meditar i a vetllar sobre la vall dels justos.

Però la pau no durà eternament i un dia en somnis Kyle va sentir com el seu pare li deia que estava amb el seu germà i que l'havia perdonat, però que ara a ell li tocava la difícil missió de desfer el que havia fet Kyne: que era el seu deure sagrat posar remei al que la maldat del seu germà havia provocat.

ÚLTIMS INFORMES:


Vist en la ciutat humana del Purgigath.